torsdag 16 december 2010

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Det har varit en härlig höst att växelvis med Zannah få leda skrattpassen med många underbara människor som kommit till oss. Många nya ansikten men också en hel del stammisar. Vi vill verkligen hjälpa människor att må gott och att få träffas och skratta utan krav. Naturligtvis får vi också tillbaka en "feel good"-känsla. Det är med lätta steg vi går hem efter onsdagsträffarna
Vid gårdagens sista skrattpass inför jul- och nyårshelgen var stämningen på topp och det kom 30 personer, varav 12-15 var där för första gången. Fler hade blivit tipsade av vänner och andra hade läst DNs artikelserie, som publicerats nu under december och som vi skrivit om tidigare på bloggen. Någon som jag talade med hade kollat på nätet.
Vi vill påminna om SVT 2:s serie "Lycka till Sverige", som börjar tisdagen den 18/1-11 kl 21.30 och där ett av avsnitten är inspelad hos oss.
Sist men inte minst önskar vi er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och välkomna tillbaka till oss onsdagen den 19 januari 2011. Samma tid och plats som tidigare.
/Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar