söndag 24 oktober 2010

SVT kommer och besöker Skrattklubben

Nu har SVT hört av sig och inspelning blir nu på onsdag den 27 Oktober hos oss på Skrattklubben. Vi kör vårt skrattpass precis som vi brukar, en journalist kommer att medverka och hon kommer till oss för första gången och får pröva på hur det känns i kropp och själ att skratta med oss. Det vore jätte roligt om många kommer så att vi får visa upp vilken effekt och kraft skrattet har. Meningen är att vi ska agera precis som vi gör annars och inte "göra oss" till för att SVT kommer och tittar in. Tänk att det börjar vända och att det pratas mer om positiv psykologi. En av deltagarna rekommenderade en blogg att bli inspirerad av: Lyckobloggen.se
Där finns experter men även "vanligt" folk som bloggar om ämnet. Han berättade även att endorfin kicken han får på skrattklubben håller i sig flera dagar, så häftigt!
En annan deltagare berättade om att det tunga släpper direkt efter att ha besökt skrattklubben och skrattat ett tag. Välkomna att skratta på onsdag!

2 kommentarer:

  1. Jag är förhindrad att delta den 27:e, men vill gärna ha en kontakt med journalisten. (Det är jag som berättade om Lyckobloggen.se). Jag ingår i ett team som har en forskningsansökan rörande hur man kan låta lyckoforskningens resultat påverka även sånt som indutriella produkters utformning. Borde vara intressant om journalisten vill ge en bred spegling av lyckoforksningen.
    Kontakt: Lars Avellán, lars.avellan@bredband.net

    SvaraRadera
  2. Min kontakt med SVT har varit Maria Örtengren. Hör av dig till henne, låter mycket intressant :)

    SvaraRadera